Facebook
Městská knihovna Horažďovice
 
Magnesia Litera 2013
www.saferinternet.cz
www.bezpecne-online.cz
Čtení pomáhá
Webowou diwočinou
GOADA, o. s.
Rosteme s knihou
Projekt Celé Česko čte dětem
Kamarádka knihovna
ČTEnářův SYmpatický RÁDce
Ptejte se knihovny
Světluška
Knihkupectví Horažďovice
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

M.Lešková, L.Šimonová, Horažďovický obzor, 27. 9. 2007

Týden knihoven aneb Knihovnická bašta

Tak tu máme zase podzim. Dny se pomalu krátí, večery prodlužují a to je čas, který je jako stvořeny pro nějakou pěknou knížku.

Právě říjen si vybrali knihovníci pro svůj "týden knihoven". Letošní se nese v duchu knihovnické bašty. "Bašta" je podle naučného slovníku část opevnění hradu nebo rybníka, všichni ji ale známe i v podobě báječného pokrmu, zkrátka bašty. I my chceme svým čtenářům v Týdnu knihoven připravit takovou baštu. Přijďte tedy i vy ve dnech 1. - 5. října nahlédnout do naší knihovnické kuchyně. V pondělí 1. 10. jsou dveře otevřené všem, kteří se chtějí dozvědět něco, co se zpravidla vaří pod pokličkou. Co kolik stálo, jaké máme plány, kdo může za výběr knih, kde, jak a podle čeho nakupukeme ...? Pro ostatní dny jsme připravili především pro děti několik lahůdek v podobě spisovatelek Ivony Březinové a Petry Braunové a celostátní soutěže pro děti i dospělé "Dokreslete VHRSTIHO". V nabídce nebude ani letos chyybět tradiční Bazar knih, setkání s novináři Klatovského deníku, amnestie a registrace zdarma. Jako specialitu nabízíme poprvé besedu s paní starostkou Mgr. Jindřiškou Jůdovou.

Přijďte si užít připravenou baštu, a pokud se na vás nedostane zrovna v Týdnu knihoven, přijďte jindy. Knihovna je otevřena každé pondělí, středu a pátek, pokud není zrovna svátek.

Copyright © 2004 Městská knihovna Horažďovice (www.knihovna.horazdovice.cz) a Karel Viták (www.dva.cz). All rights reserved.
Ctíme standardy W3C:  W3C XHTML 1.0  W3C CSS
Poslední aktualizace byla provedena 30. 9. 2015 v 7:09