Facebook
Městská knihovna Horažďovice
 
Magnesia Litera 2013
www.saferinternet.cz
www.bezpecne-online.cz
Čtení pomáhá
Webowou diwočinou
GOADA, o. s.
Rosteme s knihou
Projekt Celé Česko čte dětem
Kamarádka knihovna
ČTEnářův SYmpatický RÁDce
Ptejte se knihovny
Světluška
Knihkupectví Horažďovice
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

Miluše Hašková, Horažďovický obzor, 31. 8. 2023

Kdo k nám vstoupí, neprohloupí

Přišel konec léta, večery se začínají prodlužovat a senioři se začínají scházet více uvnitř svých domovů. Pokud nechcete být doma a dívat se na televizi a vzpomínat na léto, tak se vypravte do sálu Městské knihovny v Horažďovicích 26. září 2023. V rámci zimního semestru se zde mohou senioři zapojit do dvou vzdělávacích kurzů Virtuální univerzity 3. věku. Kurz Habsburkové bez trůnu zachycuje osudy vybraných příslušníků habsburského rodu, kteří se dostali do střetu se zavedenými rodovými předpisy a často i dobovou morálkou. Kurz Základy letectví a letecké techniky posluchačům postupně odhalí tajemství a základní zákonitosti stavby letadel, jejich fungování a dalších oblastí, které letecký provoz ovlivňují.

Kurzy můžete navštěvovat pokud jste občan České republiky a jste důchodového věku (osoba, která dosáhla věku, ve kterém má nárok na pobírání starobního důchodu) nebo invalidní důchodce. Poplatek za jeden kurz je 400 Kč.

Bližší informace ohledně konání kurzů se dozvíte na webových stránkách knihovny www.knihovna.horazdovice.cz nebo na oddělení pro dospělé u paní Miluše Haškové ve výpůjčních dnech do 15 hodin nebo na telefonním čísle 371 430 594.

Srdečně zveme všechny, kteří nechtějí sedět doma, chtějí se něco nového dozvědět a získat nové přátele

 

Copyright © 2004 Městská knihovna Horažďovice (www.knihovna.horazdovice.cz) a Karel Viták (www.dva.cz). All rights reserved.
Ctíme standardy W3C:  W3C XHTML 1.0  W3C CSS
Poslední aktualizace byla provedena 30. 9. 2015 v 7:09