Facebook
Městská knihovna Horažďovice
 
Magnesia Litera 2013
www.saferinternet.cz
www.bezpecne-online.cz
Čtení pomáhá
Webowou diwočinou
GOADA, o. s.
Rosteme s knihou
Projekt Celé Česko čte dětem
Kamarádka knihovna
ČTEnářův SYmpatický RÁDce
Ptejte se knihovny
Světluška
Knihkupectví Horažďovice
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

MŠ Na Paloučku, třída Hvězdičky, Horažďovický obzor, 27. 1. 2012

Je začátek roku 2012 ...

       …… a sluší se poděkovat těm, kteří se nám po celý rok 2011 věnovali. Chtěli bychom vyslovit velké uznání paní Evě Bláhové, která se našim dětem věnuje již několik let v keramické dílně v „ DOMĚ DĚTÍ“. Dílka vytvořená v dílničce potěší nejen děti, ale i jejich rodiče, děti zde hledají přístup k výtvarnému umění, vyjadřují své pocity a nálady, otvírá se prostor pro fantazii. Holčičky a kluci se učí porozumět významu svých prací. Koneckonců i výtvarně zpracované keramické dílko je komunikační prostředek. Přejeme paní Evě Bláhové hodně radosti při práci s dětmi a těšíme se na další spolupráci. Tímto děkujeme i vedení DDM Horažďovice, že nám pravidelné návštěvy v keramické dílně umožnilo.

            Další velké poděkování patří dětskému oddělení knihovny. Není tak moc časté, aby předškolní děti pravidelně navštěvovaly  knihovnu, ale děláme to rádi. Myslíme si, že i tak lze vychovávat budoucí čtenáře. Paní Marešová nám vždy připraví pěkné knihy, které děti zaujmou, každý si vždy něco oblíbí, některé tituly si odnášíme do školky a využíváme je ve výchovně-vzdělávací práci s dětmi. Před spaním vždy čteme. Dětem se líbí i tvořivé výtvarné chvilky týkající se literárního textu, to se povedlo těsně před Vánoci. Paní Marešová upekla dětem perníčky, takže se i knihovnicky mlsalo. Dětem se moc líbila celková předvánoční atmosféra v knihovně i s rozsvíceným stromkem a celkovou výzdobou. Díky za pěkné dárky a přejeme hodně spokojených čtenářů.

            Přírodovědná stanice je také místem našich častých návštěv. Zvířátkům přineseme vždy něco dobrého a pozorujeme jejich život uvnitř i venku. Při exkurzích se vždy dozvíme něco nového.

Takže přejeme hodně optimismu, ať se daří! Všem našim příznivcům děkujeme.

Copyright © 2004 Městská knihovna Horažďovice (www.knihovna.horazdovice.cz) a Karel Viták (www.dva.cz). All rights reserved.
Ctíme standardy W3C:  W3C XHTML 1.0  W3C CSS
Poslední aktualizace byla provedena 30. 9. 2015 v 7:09