Facebook
Městská knihovna Horažďovice
 
Magnesia Litera 2013
www.saferinternet.cz
www.bezpecne-online.cz
Čtení pomáhá
Webowou diwočinou
GOADA, o. s.
Rosteme s knihou
Projekt Celé Česko čte dětem
Kamarádka knihovna
ČTEnářův SYmpatický RÁDce
Ptejte se knihovny
Světluška
Knihkupectví Horažďovice
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

Honzík a Jirka Motlovi, web, 4. 6. 2010

Výlety s Městskou knihovnou Horažďovice

První výlet se uskutečnil ve středu 19.5.2010. Na vlakovém nádraží jsme se sešli já, můj bratr, kupa holek, paní Šimonová /vedoucí horažďovické knihovny/ a paní Marešová /knihovnice dětského oddělení/. Naše výprava zářila červenou barvou, protože každý měl mít červenou čepici nebo jinou součást oblečení.Vlakem jsme dojeli do Plzně. Rozdělili jsme se na dvě skupiny. My starší jsme došli do knihovny v části Plzně Doubravka.Tam na nás čekalo milé uvítání, dobré občerstvení, prohlížení knih a časopisů, mohli jsme si hrát na počítači.Mladší po občerstvení v Knihovně města Plzně zhlédli v divadle Alfa pohádku „Hrnečku,vař“, která se jim líbila a dlouho o ní povídali.Nebyla to totiž klasická pohádka, ale moderně upravená. Starší dostali šanci podívat se do zákulisí regionálního televizního vysílání. Nikdy jsem televizní studio neviděl. Moc mě prohlídka zaujala.

Všichni účastníci dostali Pamětní list s poděkováním za účast v regionálním kole projektu KDE KONČÍ SVĚT? 2009/2010 JAKOU BARVU MÁ SVĚT?

Až na počasí se výlet vydařil.

Druhý výlet připravila Městská knihovna Horažďovice na úterý 1.6.2010. Paní Šimonová, Kateřina Jellušová, Anna Kolářová, Jennifer Bauerová a já jsme se vydali autobusem do Prahy.V budově Ministerstva kultury byla oceněna za svoji literární činnost Anna Kolářová. Tramvaj nás potom dovezla do Klementina, kde jsme si mohli vyrobit vlastní leporelo, vymodelovat Golema.Nejvíc se mi líbilo divadelní představení v divadle Minor.Při příhodách myšáka Pepíka a myši Anči jsem se dobře bavil.Domů jsem se dostal v devět hodin večer.

Děkujeme za výlety, ze kterých jsme si přivezli hodně zážitků.

Copyright © 2004 Městská knihovna Horažďovice (www.knihovna.horazdovice.cz) a Karel Viták (www.dva.cz). All rights reserved.
Ctíme standardy W3C:  W3C XHTML 1.0  W3C CSS
Poslední aktualizace byla provedena 30. 9. 2015 v 7:09